Servicesenter

I Fritzøe Eiendom er vi alltid tilgjengelige for våre leietakere. Vi strekker oss langt for at du skal trives, og er alltid bare en telefon unna. Som leietaker i Fritzøe Eiendom kan du føle deg trygg på at vi gir deg og din bedrift det lille ekstra.


Mølla Hammerdalen

Fritzøe Eiendom eier og drifter hyblene i Mølla Hammerdalen. I vårt Servicesenter på Sanden 4 (vis-à-vis hovedinngangen til Bølgen), hjelper vi leietakere med kontrakter, nøkler og alt angående drift.

Fritzøe Møller er den eldste industrivirksomheten i Hammerdalen, med røtter tilbake til 1300-tallet. Det var mølledrift i bygningene helt frem til 2002.

Mølla bestod opprinnelig av tre forskjellige bygg, men fremstår i dag som en stor bygning. Den eldste delen er Mølla midtre, som i dag huser 40 1-roms hybler fordelt på 4 etasjer, fra 3 etasje til 6 etasje. Hyblene eies og driftes av Fritzøe Eiendom.

Hyblene varierer i størrelse fra ca 16 kvm til ca 26 kvm, og alle er møblert og med eget bad og kjøkkenkrok. I tillegg har bygningen heis, eget vaskeri med vaskemaskin og tørketrommel, samt innvendige og utvendige boder.

Hyblene ble etablert da bygningen ble totalrenovert i 2011.

Spørsmål om leiekontrakt kontakt vårt Servicesenter tlf. 33 12 11 10 eller service@fritzoeeiendom.no

Åpningstid servicesenter 08.00 – 16.00 alle ukedager

Parkering kan kjøpes på www.micasa.no/parkering/leie-parkering/ (Saggården, Fritzøe Eiendom, Larvik)